V mesecu marcu smo praznovali dan družine. Otroci so se na ta dan pripravljali praktično celo šolsko leto. PRAZNIČNI MAREC 🌸 | SPLETNA STRAN VRTCA ROGATEC
👨‍👩‍👧‍👦 V mesecu marcu smo praznovali dan družine. Otroci so se na ta dan pripravljali praktično celo šolsko leto. Naučili smo se kar precej pesmic, deklamacij, prstnih iger in plesov. Vsaka skupina je pripravila program, povabila starše, bratce in sestrice ter se predstavila s plesom, petjem rajanjem. Otroci so skupaj z vzgojiteljicami pripravili tudi darilce, ki so ga podarili mamici ob njenem prazniku- materinskem dnevu. Ob koncu druženja so starši tudi zaplesali skupaj z otroki ter se posladkali s sladkimi prigrizki. Preživeli smo res lepo urico v skupnem druženju.

🌼 V marcu pa praznuje tudi narava, saj se začne prebujati in nas vabiti na prosto. Obeležili smo 1. pomladni dan, kjer smo se po zajtrku vsi oddelki v Rogatcu sestali v avli in si ogledali risanko KAJ NAM DA POMLAD, nato pa smo prepevali pomladne pesmice, vsak oddelek je tudi samostojno zapel pesmico ali se predstavil s plesom. Nato smo odšli na prosto, kjer smo iskali pomlad in jo na cvetočih travnikih tudi našli. Otroci iz Dobovca pa so zaplesali tudi ob rajalni igri in tako priklicali pomlad. Naj bo pomlad topla, razigrana, prinese nam naj obilo gibanja in bivanja na prostem.

Dostopnost