V vrtcu Rogatec je polno nadobudnežev, ki komaj čakajo da se igrajo, rajajo, smejijo in kaj novega naučijo! Predstava RDEČA KAPICA MALO DRUGAČE, ki so jo uprizorile vzgojiteljice, je požela val navdušenja, otrokom pa prikazala, kako na zabaven način pregnati volka iz gozda.

Mesec december je v vrtcu še posebej čaroben. Pekli smo piškote, se igrali s prvim letošnjim snegom, sankali smo se po časopisnem papirju, izdelovali okraske iz slanega testa, izdelovali voščilnice s pomočjo dedkov in babic, rajali smo ob glasbi zraven pa seveda tudi zapeli. Še pred počitnicami nas je obiskal dedek Mraz, saj smo bili letos res zelo pridni. Po skupinah je potekalo tudi slavnostno kosilo, seveda s predhodnim urejanjem pričesk. Na prvi zimski dan pa smo se poigrali z različnimi materiali, ki nas spominjajo na sneg, saj je bil ta dan letos izjemno topel in sončen.

V novem letu, ki prihaja, vam želimo mnogo drobnih pozornosti, toplih objemov, zašepetanih zahval in otroških poljubov. Naj bo novo leto čarobno, kot so čarobni otroci.

Dostopnost