Za nami je najbolj čaroben mesec v letu.

V praznično obarvanem mesecu decembru so se na vseh treh enotah našega vrtca prepletale zanimive dejavnosti. Vabimo vas, da si utrinke dejavnosti iz prazničnega decembra ogledate na spodnjih fotografijah.

Praznični december je zelo pester mesec, poln pričakovanj, različnih dogajanj, pestrih aktivnosti in ustvarjalnosti, ki smo jih v vrtcu pripravile strokovne delavke. Otrokom smo želele ustvariti posebna doživetja, čarobnost in prijetno vzdušje.

Tako smo prvi teden v decembru pripravili delavnice za otroke, kjer smo izdelovali okraske in izdelke, s katerimi smo si kasneje okrasili igralnico in ostale prostore vrtca.

V tednu pred božičnimi prazniki pa so se presenečenja vrstila vsak dan. Obiskala nas je babica Zima, ki je otrokom pripovedovala zgodbico in nam nasula veliko snega. Vzgojiteljice iz  vrtca so nam zaigrale predstavo Sneženi mož išče sneženo ženo…

 

… z obiskom in darili nas je presenetil Dedek Mraz…

 

… z otroki smo si pričarali tudi božični kino in si ogledali risane serije po izboru in željah otrok. Po vrtcu je dišalo po piškotih, pripravljali smo se na svečano kosilo…

 

… in praznovali prvi zimski dan.